Profil:   7295  


 
Land De Forenede Arabiske Emirater
By Dubai
Fødselsdato 1982-06-17
Højde 172
Vægt 65
Sprog engelsk - flydende
Job type HR Business Partner
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     trofast, pålidelig, kærlig, opmærksom, åben og positiv, humoristisk, målrettet, reserveret, intelligent, høflig, stabil, ærlig og åbenhjertet, charmerende, loyal, ansvarlig

Mine interesser :     familie og hjemlig hygge, naturen, lange ture langs stranden, kæledyr, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, elsker at rejse, yoga, teater, opera, ballet, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys

Mere om mig :     I am ready to take a next step in my life and find my soulmate. Proud mother of a teenage boy, working in HR and very passionate about it. I consider myself as an intellectual and curious person, always eager to explore new cultures. My great sense of humour and positive outlook on life makes me a pleasure to be around. I would be delighted to meet a kind a reliable man who is ambitious and successful, someone who is ready the settle down and start building a family and a place to call HOME. For me, family is everything. I am excited to find a partner who shares the same values and goals.


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-60

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, ansvarlig, varm, trofast, sjov, målrettet, familiemenneske, humoristisk, stabil, romantisk