Profil:   7299  


 
Land Russia
By Barnaul
Fødselsdato 1974-08-07
Højde 164
Vægt 56
Sprog engelsk - lidt
Job type bogholder
Partnerstatus fraskilt
Børn 2
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, feminin, sjov, aktiv, humoristisk, målrettet, intelligent, frisk, høflig, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, ærlig og åbenhjertet, charmerende, seriøs, sporty, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, naturen, gåture i skoven, svømning, kæledyr, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, sport, design, elsker at læse, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     39-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, målrettet, sund livsstil, elsker børn, seriøs, familiemenneske, humoristisk, stabil