Profil:   7300  


 
Land Czechia
By Prague
Fødselsdato 1981-04-27
Højde 160
Vægt 58
Sprog engelsk - flydende
Job type Funktionær
Partnerstatus fraskilt
Børn 1
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, kærlig, elsker børn, opmærksom, feminin, åben og positiv, aktiv, smilende, arbejdsom, frisk, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, loyal, sporty, ansvarlig

Mine interesser :     elsker at lave mad, familie og hjemlig hygge, naturen, god musik, elsker at rejse, elsker at danse, fitness, teater, opera, ballet, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     40-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     rar, kærlig, ansvarlig, uden dårlige vaner, sporty, åbenhjertet, familiemenneske, stabil