Profil:   7301  


 
Land Kazakhstan
By Atyrau
Fødselsdato 1968-05-14
Højde 168
Vægt 76
Sprog engelsk - lidt, tysk - meget lidt
Job type ingeniør
Partnerstatus fraskilt
Børn 2 adult
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, romantisk, sød, feminin, åben og positiv, sjov, varm, følsom, en stille og rolig person, humoristisk, smilende, målrettet, reserveret, arbejdsom, frisk, høflig, stabil, sensitiv, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, loyal, seriøs, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     elsker at lave mad, friluftsliv, familie og hjemlig hygge, blomster, naturen, lange ture langs stranden, gåture i skoven, svømning, kæledyr, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, elsker at rejse, elsker at danse, design, elsker at læse, elsker børn, håndarbejde, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     50-68

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, arbejdsom, sjov, målrettet, sporty, sund livsstil, elsker børn, seriøs, åbenhjertet, høflig, familiemenneske, attraktiv, humoristisk, stabil, romantisk