Nu er det blevet meget lettere at møde din drømmepige!

Nye regler betyder at du nu kan få et gratis e-visum til brug for rejse til Skt. Petersborg eller Kaliningrad. Det gør det hele meget lettere og billigere. Nu kan du nemlig bestille dit visum direkte på nettet, og det er endda helt gratis!

I Alliance Online se vi det som en helt unik mulighed der betyder, at du får meget lettere ved at møde din drømmepige i f.eks. Skt. Petersborg eller Kaliningrad. Selvom pigen ikke bor i disse to regioner kan hun forholdsvis nemt og billigt flyve til én af de to byer, hvor I kan mødes og sød musik kan opstå.

Bemærk også det store udvalg af søde piger vi har i vores katalog, som alle ønsker at finde en kærlig mand at leve et lykkeligt familieliv med i Danmark. Vi har hjulpet utallige par med at finde hinanden og kærligheden. Skal vi også hjælpe dig?

Du kan læse mere om e-visum på på dette link.

For at opnå e-visum skal du udfylde en formular på nettet, og når dit e-visum er blevet godkendt (indenfor ca. 4 arbejdsdage), skal dette printes ud og medbringes på rejsen. Bemærk at ansøgning om e-visum tidligst kan foretages 20 dage inden afrejse og senest 5 dage inden afrejse. Vi anbefaler dog, at man ikke ansøger senere end 8 dage før afrejse.

Du kan søge om dit visum på dette link. Vises siden på russisk, kan du få den vist på engelsk ved at trykke “english” i øverste højre hjørne af siden.