Profil:   7259  


 
Land Russia
By Moscow
Fødselsdato 1985-12-20
Højde 172
Vægt 68
Sprog engelsk - flydende, fransk
Job type Funktionær
Partnerstatus fraskilt
Børn ingen
Uddannelse videregående
Rygning ikke ryger
Kontakt @

Om mig


Personlighed :     flink, trofast, pålidelig, kærlig, forstående, elsker børn, venlig, opmærksom, sød, feminin, åben og positiv, sjov, varm, aktiv, følsom, humoristisk, smilende, målrettet, arbejdsom, intelligent, frisk, høflig, stabil, sensitiv, kreativ, livsglad, familiemenneske, ærlig og åbenhjertet, optimismistisk, charmerende, ansvarlig, fornuftig

Mine interesser :     friluftsliv, naturen, lange ture langs stranden, at cykle, kæledyr, god musik, klassisk musik, en tur i biffen, kunst, elsker at rejse, elsker at danse, sport, fitness, yoga, teater, opera, ballet, design, elsker at læse, fremmede sprog, elsker børn, en romantisk middag med levende lys


Om dig


Jeg søger en mand i alderen :     36-55

Børn :     ingen hindring

Du er :     flink, kærlig, ansvarlig, varm, ærlig, trofast, uden dårlige vaner, sjov, målrettet, sporty, seriøs, åbenhjertet, høflig, attraktiv, humoristisk, stabil